Miben segíthetek?

CÉLOM EGY KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET MEGTEREMTÉSE, AHOL EGYÜTT DOLGOZUNK A CÉLOK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN.
Stress Management

Életciklus-váltás

Az egyén, a pár és a család is különböző életciklusokon megy keresztül. Ezek mindegyike egy krízishelyzet meglépésével jár. Előfordulhat, hogy ezek megoldása nehézségbe ütközik, illetve, hogy az egyéni, pár- és családi ciklus nincs szinkronban.

Dating  Relationships

Párkapcsolati nehézségek

Kommunikációs nehézségek, konfliktusok, hűtlenség, szexuális zavarok, eltávolodás, intimitás problémái, elköteleződés nehézségei, túlzott féltékenység.

Self-Esteem Issues

Krízishelyzetek

Válás, költözés, családtag elvesztése, szülés utáni depresszió, hűtlenségi krízis, munkahely elvesztése, betegségek.

Self-Esteem Issues

Önértékelési problémák

Félénkség, kisebbrendűségi érzés, negatív énkép.

Family Psychology

Munkahelyi problémák

Pályaválasztás, karrier és családi élet összeegyeztetése, munkahelyi konfliktusok, munkahely-váltás, édesanyák visszatérése a munka világába.

Social Anxiety Disorder

A családi élet nehézségei

Gyermekvállalás nehézségei, gyermeknevelési nehézségek, betegség feldolgozása, iskolai problémák, elakadások, döntési helyzetek.

Elderly Couples Issues

Szorongásos zavarok

Szorongás, pszichoszociális zavarok, beilleszkedési problémák.

Gazdóf Laura

Pszichológus Sárvár Szombathely

Szeretettel köszöntöm honlapomon!

Gazdóf Laura vagyok, rendszerszemléletben dolgozó pszichológus. Életünk során mindannyian szembesülünk nehéz helyzetekkel, megoldásra váró életfeladatokkal, családi konfliktusokkal. Munkahelyet váltunk, más életciklusba lépünk, családot alapítunk. A nehézség azonban könnyen problémává alakulhat. Ilyenkor lehet szükség pszichológus bevonására, aki segít a probléma gyökerének feltárásában, a problémára való nagyobb rálátásban, a tudatosság megtalálásában, az erőforrásaink meglátásában és a sokszor beszűkült problémalátásmódból való kikerülésben egy újszerű megoldás megtalálásával.

Magamról

ELTE
Családterápia
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakán szereztem diplomát 2011-ben. Az egyetem befejezése után a munka-és szervezetpszichológia területén helyezkedtem el, ahol tanácsadóként, toborzás-kiválasztási szakértőként dolgoztam évekig, valamint trénerként és vezetőként is volt lehetőségem kipróbálni magam.
A pszichológiai tanulmányok befejezése után kezdtem el a családterápiás képzést, melynek befejezése óta szupervízióban család- és párterápiával foglalkozom.
2011
2017

Szakmai attitűdömet alapvetően a rendszerszemlélet határozza meg, mely szerint a problémák keletkezési és beavatkozási helye a családi egység. A rendszerszemléletű megközelítés az egyéni viselkedés helyett a családot mint egységet helyezi előtérbe, és a családi kapcsolatokra, interakciókra helyezi a hangsúlyt. Hiszek abban, hogy a kapcsolati interakciók és a kommunikáció megváltoztatásával lehetséges a családi egyensúly újrastrukturálása, a problémák megoldása az élmények átélési módjának, valamint a kommunikációnak a megváltoztatásával; lehetségessé válik a nehézségek áthidalása, a kapcsolati elakadások feloldása, valamint a kríziseken való átjutás. Munkám során elsősorban családoknak és pároknak segítek életciklusbeli vagy párkapcsolati problémák megoldásában, nehéz élethelyzetekben való elakadás feloldásában, kommunikációs problémákban, krízisekben. Emellett rendszerszemléletű egyéni terápiában is fordulatnak hozzám klienseim.

Ezen túl a munka világával kapcsolatos nehézségekben is tudok segíteni: pályaválasztási tanácsadás, önismereti konzultáció keretében, valamint a munkahelyre való visszatérés elősegítése területén.

Szenvedélyem az utazás, a színház és az egészséges életmód.

Forduljon hozzám bizalommal!